Mesajul directorului general al DGASPC Maramureş
29/12/2015
ANUNŢ CONCURS
12/01/2016

ANUNŢ CONCURS

DIRECŢIA GENERALĂ DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ŞI PROTECŢIA COPILULUI MARAMUREŞ

 

Organizeaza  concurs pentru ocuparea urmatoarei functii publice de executie vacanta  la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Maramures :

–          Consilier –I Superior  – din cadrul Compartimentului Strategii, Programe, Proiecte in domeniul Asistentei Sociale si Relatia cu Organizatiile Neguvernamentale.

Conditii  de participare la concurs sunt:

Conditii generale:

–          Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile prevazute la art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici, republicata (r2);

–          Conditia minima de vechime in specialitatea studiilor necesara participarii la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea functiei publice de executie de grad profesional   superior  este de 9 ani in specialitatea studiilor;

Pentru participarea la concursul de recrutare organizat, candidatii care participa pentru ocuparea functiei publice trebuie sa fi absolvit  studii universitare de lunga durata in unul din urmatoarele domenii : – Stiinte Sociale si Politice sau Stiinte Umaniste.

Perioada de organizare a concursului va fi 29.01.2016  ora 10.00 pentru  proba scrisa, respectiv  02.02.2016  ora  10 interviul , si dosarele de inscriere  se vor depune pana la data de  18.01.2016 ora 16,00 la secretariatul  comisiei de concurs de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Maramures.

Relatii suplimentare privind bibliografia si continutul dosarului de inscriere  se pot obtine la Biroul Resurse Umane din cadrul DGASPC-MM, tel. 0262/228999 – int.27.

 

 

Director general

Alina COSTE-MĂDĂRAS

 

Administrare site | Administrare website | Realizare site