Zilele Asistenței Sociale în Maramureș și Sălaj, 15-31 martie 2019
14/03/2019
Dezbatere despre importanța asistentului social în comunitățile locale
19/03/2019

“Camarazi cu suflet pentru Ștefania și Daniel” – Meci de fotbal cu scop caritabil

Asociaţia de ajutor umanitar “Camarazi cu suflet” a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş, Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş, și Asociaţia Profesională Neguvernamentală de Asistenţă Socială ASOOC Baia Mare, organizează un meci de fotbal cu scop caritabil.

Evenimentul are loc în cadrul campaniei “Camarazi cu suflet pentru Ștefania și Daniel” și va avea loc vineri, 22 martie, începând cu ora 14.00, în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare. Înaintea meciului care va pune față în față pe terenul de fotbal reprezentativa Jandarmeriei Maramureș și cea a Maramureșului, vor avea loc partide demonstrative ale tinerelor speranțe din fotbalul maramureșean.

Accesul în sala sporturilor se va face începând cu ora 13.00, pe bază de bilet, costul acestuia fiind de 5 lei. Doritorii vor putea achiziționa și bilete la tombolă, valoare nominală a acestora fiind de 10 lei, participanții putând câștiga în baza acestora obiecte sportive oferite de sponsori.

Scopul campaniei “Camarazi cu suflet pentru Ștefania și Daniel”, este de a-i ajuta pe Ștefania Daniela Conya, elevă în clasa a IX-a la Liceul de Artă Baia Mare, diagnosticată cu retard motor sever și paraplegie flască, care necesită un scaun cu rotile electric pentru a putea frecventa cursurile unității de învățământ, și Daniel Vasile Oanță, elev în clasa a IV-a la Școala “Vasile Alecsandri”, diagnosticat cu agenezie transversă 1/3 pronmală antebraț stâng cu muguri digitali nefuncționali, care necesită protezare.

Fondurile rezultate din vânzarea biletelor, precum și cele obținute prin donații nominale vor fi direcţionate către Ștefania Daniela Conya şi Daniel Vasile Oanţă. Contul în care se poate contribui pentru susținerea celor doi tineri este RO 44 BRDE250SV00263712500, deschis de Asociația “Camarazi cu suflet” a Inspectoratului Județean de Jandarmi Maramureș.

Cei prezenți la meci vor avea ocazia să vadă pe teren foste glorii ale fotbalului maramureșean, reprezentanți ai autorităților locale, dar și băimăreni cu suflet care au decis să susțină și prin prezența lor acest eveniment.

Vă așteptăm la meci pentru o faptă bună!

Administrare site | Administrare website | Realizare site