Anunț organizare concurs
28/03/2019
2 aprilie – Ziua internațională de conștientizare a autismului
02/04/2019

Casa de tip familial nr. 2 Baia Mare, la 20 de ani de activitate

Atmosferă de sărbătoare la casa de tip familial nr. 2 Baia Mare: în acest week-end am aniversat, împreună cu personalul și copiii, 20 de ani de funcționare.

Cu o capacitate de 12 locuri, Casa de tip familial nr. 2 din municipiul Baia Mare este a doua de acest tip deschisă cu sprijinul și implicarea Fundației HHC România între anii 1999-2000, oferind condiții apropiate de mediul familial pentru beneficiarii sistemului de protecție specială din județul Maramureș.

Ținând cont de rolul pe care îl are o casă de tip familial, permanent aici se desfășoară activităţi de dezvoltare şi consolidare a deprinderilor de viaţă independentă, activităţi recreative, activităţi de socializare, dar și activităţi educative şi recuperatorii.

Un rol important il are implicarea comunitatii in viata copiilor din casele de tip familial, iar acest fapt se materializeaza prin programul de voluntariat dezvoltat de DGASPC Maramures in care copii, tineri si profesori vin in casele noastre in mod organizat pentru a- i sprijini pe beneficiarii nostri si pentru a se implica in activitatile noastre zilnice.

Felicitări tuturor pentru activitatea din această perioadă. La mulți ani!

Administrare site | Administrare website | Realizare site