COMUNICARE ATRIBUIRE CONTRACT CATERING
18/03/2015
ANUNȚ CONCURS
07/04/2015

COMUNICAT – ” Ne mândrim cu copiii noștri”

“  Ne mandrim cu copiii nostri”

 

Cu mandrie si bucurie in suflet, aducem la cunostinta opiniei publice ca sub egida Campionatului National de Karate – Do  desfasurat la Brasov in perioada de 27.03.2015-29.03.2015, D.G.A.S.P.C. MM a  fost reprezentata de  doi concurenti care au obtinut  rezultate deosebite.

Este vorba de doi copii aflati in sistemul de protectie, care au reusit sa obtina 4 medalii. Marcel a reusit performanta obtinerii unei medalii de aur si una de argint, iar Ionela a obtinut doua medalii de bronz. La nivelul  casei de tip familial sunt 6 copii care practica acest minunat sport care modeleaza atat corpul cat si mintea .

Copiii nostri s-au facut remarcati datorita muncii intense depuse  in timpul celor patru ani de antrenament. Desigur acest efort fizic a fost dublat de  sprijininul moral si material oferit de personalul casei,  coordonat  de d-na Mariana Niculae – sef de centru. Acest colectiv a reusit sa cladeasca in timp acea oaza de liniste, tihna si pace care se numeste “Acasa“ pentru toti copiii din locatie .

Din cei sase copii din casa care practica acest sport, doi au reusit sa faca performanta. Acesta ar putea sa fie un nou inceput, un exemplu pozitiv pentru  copiii de varsta mai mica.

Domnul Duta Viorel antrenorul si mentorul copiilor a pus mult suflet in activitate, reusind sa-i motiveze de asa maniera incat sa ajunga la performantele actuale .

De multe ori a fost pusa intrebarea: – De ce a fost ales acest sport ?

Raspunsul cel mai simplu se regaseste in principiile ce conduc Do-Jo-ul si anume:

  1. Sa fie sincer si onest
  2. Karate – incepe si se termina cu respect
  3. Karate – sport folosit doar pentru dreptate
  4. Cunoaste-te pe tine insuti mai intai si apoi cunoaste-i pe altii
  5. Karate nu este numai in Do-Jo
  6. Karate te pregateste pentru viata
  7. Pentru a-ti controla temperamental

Aceste reguli aplicate corect nu dauneaza nimanui, cu atat mai putin unor caractere in formare . Speram ca pe viitor sa fie un numar cat mai mare de  copii  care vor urca pe podiumul de premiere .

Felicitari tuturor celor implicati in obtinerea acestei performante.

Director General

Alina Coste Madaras