BULETIN INFORMATIV 2017
21/12/2018
BULETIN INFORMATIV 2018
25/12/2018

Dezbatere privind implementarea Strategiei Antidrog Maramures

Dezbatere privind implementarea Strategiei Antidrog Maramures

Dezbatere tematică privind consumul de stupefiante cu angajații din centrele DGASPC Maramureș

Astăzi, la Centrul de Primire în Regim de Urgență din cadrul DGASPC Maramureș s-a desfășurat o dezbatere privind stadiul implementării Strategiei Antidrog a Județului Maramureș. La eveniment au participat reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Maramureș, DGASPC Maramureș, SPAS Baia Mare, precum și reprezentanți ai altor instituții cu care CPECA Maramureș colaborează pe plan local. 

Prin dezbaterea tematică a fost marcată Ziua internațională împotriva consumului și traficului ilicit de droguri, participanții subliniind faptul că sunt necesare și alte activități specifice de informare, conștientizare și educare a populației cu privire la problematica drogurilor în România, riscurile și consecințele nocive ale consumului și traficului de stupefiante. 

În baza protocolului încheiat între DGASPC Maramureș și CPECA Maramureș, specialiștii în domeniu vor derula programe de informare și instruire a educatorilor, copiilor și tinerilor din sistemul de protecție specială, în vederea scăderii factorilor de risc și creșterii factorilor de protecție privind consumul de droguri, alcool și tutun. 

Compartimentul Relații cu publicul