INVITAȚIE DE PARTICIPARE – SERVICII DE SSM, PSI și SITUAȚII DE URGENȚĂ
11/04/2016
INVITAȚIE DE PARTICIPARE – ELABORARE DOCUMENTAȚIE TEHNICĂ CENTRU DE ZI COROIENI
13/04/2016

“Facem fapte bune”, acțiune de voluntariat a DGASPC Maramureș

Mai mulți angajați ai DGASPC Maramureș participă, în această perioadă, la o acțiune de voluntariat pentru a renova Casa de Tip Familial de pe strada Cehov din municipiul Baia Mare. Colegii noștri au vopsit gardul de la intrarea în casă, dar și ușile din interior, au zugrăvit, au igienizat încăperile, cu intenția de a face o faptă bună, dar și economii la buget.

Acțiunea de voluntariat – intitulată “Facem fapte bune” – va continua în aceste zile până la finalizarea lucrărilor de renovare și înlocuirea mobilierului vechi și deteriorat. În viitorul apropiat, copiii din sistemul de protecție se vor putea muta în casă nouă, unde vor beneficia de condiții foarte bune.

„Am vrut să facem ceva diferit ca până acum deoarece, aşa cum am mai spus de multe ori, casele de tip familial nu sunt toate în condiţii tocmai bune şi ne-am hotărât, alături de câţiva colegi de-ai noştri din cadrul Direcţiei, să nu stăm cu mâinile în sân şi să participăm la aceste activități pe bază de voluntariat. Cred că se pot realiza lucruri şi cu bani mai puţini”, a declarat directorul general al DGASPC Maramureş, Alina Coste Mădăras. 

alina-coste-madaras-director-dgaspc-maramures de-pre-uit-ac-iune-de-voluntariat-a-dgaspc-maramure-pentru-renovarea-caselor-de-tip-familial foto-actiune-2 IMG_1869 IMG_1870 IMG_1871 IMG_1873 IMG_1875

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vezi aici materialul difuzat de Digi 24. 

Vezi aici materialul difuzat de TV Sighet și Maramedia.ro.

Vezi aici materialul publicat de actualmm.ro.

Vezi aici materialul publicat de Graiul Maramuresului.

Vezi aici materialul publicat de voceatransilvaniei.ro.