DGASPC Maramureș organizează concurs pentru ocuparea unor funcții contractuale vacante
12/08/2019
Precizări cu privire la instituirea măsurilor de protecție specială în regim de urgență pentru patru minori germani, la solicitarea DIICOT
28/08/2019

Investiții la CRRPH Cloșca Sighet, cu sprijinul voluntarilor Fundației “Ajută” din Olanda

Tabla de la acoperișul a două case din cadrul CRRPH Cloșca Sighetu Marmației a fost înlocuită, două încăperi din cadrul centrului au fost renovate și pictate, iar parcul de joacă a fost recondiționat. Toate acestea au fost posibile cu ajutorul reprezentanților și voluntarilor Fundației Ajută din localitatea Apeldoorn, Olanda, care s-au aflat pentru aproape două săptămâni la Sighetu Marmației.

Reprezentanții Fundației Ajută din Apeldoorn, Olanda, vin de peste 20 de ani la Sighetu Marmației, mai multe investiții la centrele din subordinea DGASPC Maramureș fiind posibile cu ajutorul și generozitatea lor. Experiența de aproape două săptămâni a voluntarilor olandezi în Maramureșul istoric a fost una extrem de plăcută, tinerii declarând că vor reveni cu drag în Maramureș.

În semn de apreciere pentru sprijinul acordat, aproape de finalul lucrărilor, conducerea DGASPC Maramureș și a CRRPH Cloșca din Sighetu Marmației le-a dăruit olandezilor diplome de mulțumire și mici atenții tradiționale maramureșene.

În numele beneficiarilor noștri de la CRRPH Cloșca, le mulțumim pentru toată implicarea și susținerea acordată!

Thank you for your help and generosity!