Darurile pregătite pentru colindătorii evenimentului “Crăciun în Maramureș”, desfășurat exclusiv on-line, au ajuns în acest an la copiii și tinerii instituționalizați
21/12/2020
Precizări privind modalitatea de decontare a transportului pentru persoanele cu dizabilități
12/01/2021

Secret Santa: emoții, zâmbete și daruri minunate din suflet pentru suflet

Pentru prima dată, Secret Santa ajunge tocmai din Statele Unite, Canada, Australia, Anglia, Brazilia, Spania, Mexic, Japonia… pe CTF Universității din Baia Mare. Tinerii de acolo au fost foarte surprinși să audă că Moș Crăciun este secret. Cum adică?  Moș Crăciun este Moș Crăciun și atât! Le-a luat ceva timp să se organizeze și să înțeleagă care este treaba, dar surprizele au fost pe măsura așteptărilor și a timpului pe care l-au alocat pentru pregătire.

Șhhh… oare cine este Moșul tău secret? Șhhh… eu știu cine este, dar nu pot să spun…”.  Astfel de replici s-au auzit pe tot parcursul serii până în momentul desfacerii cadourilor, moment plin de bucurie și fericire, deoarece Moșul secret a fost atât de atent încât a reușit ca fiecăruia să-i îndeplinească o parte din ceea ce a visat pentru această seară. Bucuria de a găti împreună pentru acest Moș, atât de internațional, diversitatea meniului, nerăbdarea și curiozitatea pluteau în aerul pe care îl respirau. Toate aceste lucruri minunate au fost acompaniate de acorduri de chitară și vioară.

Fotografii: (c) Gabriel Ciornei

“A fost o seară de vis, o seara spectaculoasa, o seara in care ne-a adus tuturor din nou zambetul pe buze, o seara in care ne-au cuprins toate emotiile, o seara in care am primit, dar am si daruit din suflet pentru suflet daruri minunate. In primul rând, noi cei de pe CTF Universitatii, impreuna cu educatoarea Ioana Halas, dorim sa-i multumim Luciei din suflet pentru tot ce a facut pentru noi toti, vrem sa-i multumim din suflet pentru ca ne-a dat ocazia de a-i putea cunoaste pe voluntarii proiectului "CUIB-Căminul unde începe binele", implementat de Asociația ASSOC, niste oameni frumosi, mereu cu zambetul pe buze, mereu cu o gandire pozitiva. Noi, tinerii de pe Universității, in seara aceea ne-am dat seama ca mai sunt si oameni buni pe lumea asta, oameni care sunt dispusi sa fie alaturi de noi, sa ne sustina, sa ne invete, sa ne deschida niste oportunitati in ceea ce ne dorim sa facem. A fost o seara de vis, o seara de neuitat. Va multumim din suflet pentru tot, Lucia impreuna cu voluntarii CUIB!”

Tinerii din CTF Universitatii Baia Mare