Măsuri ferme pentru punerea în aplicare a prevederilor Ordonanței Militare nr. 8 în centrele rezidențiale ale DGASPC Maramureș
11/04/2020
Sărbători binecuvântate tuturor, cu pace în suflet și multă sănătate!
16/04/2020

VĂ MULȚUMIM! Mesajul conducerii DGASPC Maramureș adresat personalului din centrele rezidențiale

Dragi colegi,

Vă mulțumim că tratați cu maximă responsabilitate și seriozitate situația actuală generată de noul coronavirus și pentru faptul că respectați măsurile de protecție și siguranță pe care le-am dispus până acum. Sănătatea și protejarea beneficiarilor noștri reprezintă o prioritate în contextul actual, la fel ca și sănătatea dumneavoastră și a familiilor dumneavoastră.

Vă mulțumim că înțelegeți importanța noilor prevederi ale Ordonanței Militare nr. 8 pe care suntem obligați să le punem în aplicare și să le respectăm. Știm că măsura izolării preventive la locul de muncă timp de 14 zile a venit cu aproximativ o săptămână înaintea sărbătorilor pascale și sacrificiul care vi se cere e unul mare, dar contăm pe omenia și spiritul umanitar de care ați dat mereu dovadă în activitatea cu copiii și persoanele cu nevoi speciale.   Tocmai de aceea, pentru noi sunteți la fel de valoroși ca un cadru medical ce este în această perioadă în prima linie de luptă cu Covid-19.

Vă mulțumim pentru responsabilitatea, solidaritatea și înțelegerea dumneavoastră. Să rămânem uniți și, totodată, să fim optimiști că împreună vom traversa cu bine și această perioadă extrem de dificilă, care necesită sacrificii. Împreună suntem nu doar o echipă puternică, ci o mare familie: familia DGASPC Maramureș – singura sursă de afecțiune pentru mulți dintre copiii și adulții din sistemul de protecție specială.

Dumnezeu să ne ajute!

Cu apreciere și respect,

Conducerea DGASPC Maramureș