Rezultatul final la proba interviu pentru angajarea fără concurs pe durată determinată
07/05/2020
BULETIN INFORMATIV 2019
03/06/2020

1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului

1 Iunie este Ziua Internațională a Copilului, în care sărbătorim copiii, miracolul nașterii, al purității și instituirea oficială a dreptului de a fi protejați.

Grija și interesul superior al copiilor din sistemul de protecție specială vor reprezenta mereu o prioritate pentru DGASPC Maramureș. Copiii, indiferent de situația lor, sunt un dar divin, iar noi avem datoria să le oferim căldură sufletească, dragoste, apreciere și educație.

Cel mai important lucru pentru un copil este jocul, atenția părinților și timpul petrecut împreună cu ei. Ziua Copilului este un prilej în plus pentru ca părinții să fie mai aproape de copiii lor și să le ofere dragostea și afecțiunea de care aceștia au nevoie pentru a fi sănătoși din punct de vedere emoțional.

Chiar dacă ziua e dedicată celor mici, pe 1 Iunie, fiecare dintre noi poate să se simtă din nou un copil, să lase grijile deoparte și să redescopere bucuria jocului alături de copii. Să păstrăm întotdeauna copilăria în suflet ca o rază de lumină și viața noastră va fi mai frumoasă.

La mulți ani copiilor de toate vârstele!

 

ALINA COSTE-MĂDĂRAS

Director General DGASPC Maramureș

Administrare site | Administrare website | Realizare site