Schimb de experiență între specialiștii implicați în derularea Proiectului ALTHERA – Terapii alternative în Maramureș și Ivano-Frankivsk
10/11/2023
DOCUMENTATIE DE ATRIBUIRE SERVICII SOCIALE PENTRU 14 PERSOANE CU DIZABILITATI
22/11/2023

Campanie de conștientizare în rândul populației fertile din Maramureș, organizată în cadrul proiectului ALTHERA – Terapii alternative în Maramureș și Ivano-Frankivsk

Campania de conștientizare în rândul populației fertile din Maramureș, privind cauzele și riscurile ce provoacă nașterea unor copii cu dizabilități și măsurile care trebuie luate pentru a ține situația sub control, a debutat prin organizarea primului Seminar în cadrul Proiectului ALTHERA – Terapii alternative în Maramureș și Ivano-Frankivsk – 1HARD/4.1/37 (beneficiar – Consiliul Județean Maramureș).

Doamna doctor Maria Brânzei, alături de personalul sanitar care își desfășoară activitatea în cabinetele de medicină de familie localizate pe strada Banatului nr. 1 din Baia Mare și de membrii echipei de implementare a proiectului din cadrul #DGASPCMaramures, au trasat liniile directoare ale strategiei de derulare a campaniei.

Pacienții înscriși pe listele acestor medici de familie vor avea acces la informații cu privire la riscurile ce provoacă nașterea unor copii cu dizabilități și măsurile necesare pentru a ține situația sub control. Deși abordează subiecte sensibile, scopul campaniei este unul de educare și informare, urmărind să crească gradul de conștientizare și înțelegere a publicului și venind, în definitiv, în sprijinul măsurilor de încurajare a natalității.

Prin intermediul campaniei, viitorii părinți vor avea la dispoziție informații corecte, clare și accesibile, care vor fi diseminate prin intermediul unor flyere.

Administrare site | Administrare website | Realizare site