“MAI APROAPE DE CETĂȚEAN”: Programul Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap în teritoriu, în luna mai 2023
28/04/2023
„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” – Respectăm dizabilitatea, susținem abilitatea la Centrul de Zi AJUTĂ
22/05/2023

12 Mai, Ziua Internațională a Asistentului Medical

Astăzi îi sărbătorim pe asistenții medicali, prilej de a ne exprima respectul față de activitatea lor și efortul depus pentru îngrijirea semenilor, dovedind răbdare și perseverență în alinarea suferințelor pacienților.

Cu ocazia Zilei internaționale a asistentului medical, transmitem gânduri de bine, apreciere și recunoștință pentru cei care își pun amprenta zilnic pe viețile oamenilor din jurul lor.

La mulți ani cu sănătate tuturor asistenților medicali, îndeosebi celor care își desfășoară activitatea în centrele rezidențiale din cadrul #DGASPCMaramures.

***
Ziua Internațională a Asistentului Medical este celebrată anual, în întreaga lume, la 12 mai, dată ce marchează şi ziua de naştere a asistentei medicale Florence Nightingale, cea care a deschis prima şcoală pentru asistentele medicale pe lângă Spitalul ,,Saint Thomas” din Londra (1860), realizând primul pas în pregătirea profesională şi instituţională a asistentelor medicale.

Administrare site | Administrare website | Realizare site