CASA DE TIP FAMILIAL GRIVIȚEI 44

Strada Griviței nr. 44, Baia Mare, Maramureș
Telefon: 0262-215562

CTF Grivitei a fost înființată în anul 2003, conform Hotărârii Consiliului Județean Maramureș nr. 63/05.08.2003, ca urmare a restructurării sistemului de protecție socială a copiilor, când au fost desființate centrele clasice și s-a optat pentru servicii alternative de tip familial. În prezent capacitatea casei este de 12 locuri.

CTF Grivitei asigură copiilor/tinerilor aflați în plasament, găzduire, îngrijire, sprijin emoțional, dezvoltarea deprinderilor de viață independentă și accesul la servicii medicale și de educație (formal și non formală), pe durata plasamentului, având ca scop final (re)integrarea familială și/sau socio-profesionale. Beneficiarii serviciilor sociale sunt, în prezent, tineri cu vârste cuprinse între 11 și 17 ani.

Casa este spațioasă, organizată în 2 etaje + parter, având 4 dormitoare, două băi, o bucătărie și o cameră de studiu. La parter se află sediul administrativ al Grupului nr. 3, având birouri ale sefului de centru, psihologului și magazinerului. Casa a fost recent renovată (august 2018), aspectul actual fiind unul modern și colorat, inspirând un mediu ambiental călduros și pozitiv.
Administrare site | Administrare website | Realizare site