“MAI APROAPE DE CETĂȚEAN”: Programul Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap în teritoriu, în luna august 2023
03/08/2023
DOCUMENTATIE DE ATRIBUIRE SERVICII CATERING 2023
22/08/2023

Copii și tineri din sistemul de protecție al DGASPC Maramureș, participanți la super aventura cu obstacole Lupul Daco Spartan II

Zeci de copii și tineri din sistemul de protecție specială al DGASPC Maramureș au participat, pentru al doilea an consecutiv, la super aventura cu obstacole Lupul Daco Spartan – Curse Necompetiționale cu Obstacole Tradiționale pentru copii și adulți de toate vârstele și condițiile fizice.

În week-end, copii și tineri de la casele de tip familial aparținând Complexului de Servicii nr. 2 Baia Mare, dar și tineri cu dizabilități din locuințele maxim protejate Castanilor, Țibleșului și 13 Decembrie, din cadrul #DGASPCMaramures, au fost prezenți la Căsuța din Grădina Breb, un loc plin de magie, liniște și frumusețe.

Aici s-a desfășurat a doua ediție a celui mai inedit și spectaculos eveniment de curse de alergare și jogging cu obstacole organizat de Asociația Energia Mișcării și familia Daco Spartanii.

Scopul principal al evenimentului este de a sprijini, încuraja și motiva cât mai mulți oameni să se bucure de beneficiile activităților fizice în natură.

Pentru că au reușit să treacă de linia de sosire și să termine cursa cu obstacole tradiționale, toți participanții au fost recompensați cu medalii, diplome de merit și tricouri de super eroi.

Mulțumim organizatorilor pentru invitație și tuturor celor care ne-au sprijinit să oferim copiilor și tinerilor din sistemul de protecție specială o experiență de neuitat.

Serviciul Comunicare, Registratură, Secretariat și IT
Administrare site | Administrare website | Realizare site