Surpriză delicioasă pentru copiii și adulții din serviciile rezidențiale ale DGASPC Maramureș din Sighet
09/08/2021
Lupta antidrog: Discuții cu tinerii din sistemul de protecție specială despre prevenirea consumului de noi substanțe psihoactive
13/08/2021

Creațiile copiilor din sistemul de protecție, la târgul de la Casa din Vale Breb, Maramureș

Muncă intensă în casele de tip familial din Sighetu Marmației. La CTF Axa, CTF Bradului, CTF Ștefan cel Mare și CTF Tompa Sighetu Marmației, din cadrul #DGASPCMaramures, copiii pregătesc obiecte care vor fi expuse alături de produsele meșteșugarilor locali  la evenimentul  “Târg în sat”, care va avea loc duminică, 15 august 2021, la Casa din Vale, Breb, Maramureș.

Oameni faini, gospodari, mici producători, meșteșugari, artiști și mici comercianți vor face cunoscute produsele naturale și lucrurile cu suflet, dar vor da o mână de ajutor unor copii care au nevoie. Pentru că o parte din profitul de pe urma tuturor vânzărilor se va îndrepta către Centrul de zi “Micul Prinț” din Sighetu Marmației, un proiect SOS Bambini – România.

Frumusețea rară a satului Breb l-a fascinat chiar și pe Prințul Charles, astfel încât acesta a luat decizia de a cumpăra aici mai multe case tradiționale din lemn. Breb a fost inclus pe lista celor mai frumoase sate din România, fiind unul dintre cele mai fotografiate locuri din țară. Și nici nu e de mirare dacă ne gândim că turiștii care ajung în acest loc pitoresc din Maramureș, mai ales în perioada sărbătorilor, au impresia că s-au întors în timp.

 

Serviciul Comunicare, Registratură, Secretariat și IT

Administrare site | Administrare website | Realizare site