CLARIFICARE DIN OFICIU Nr. 32712 din 13.07.2022 privind achiziția „PROIECTARE, INSTALARE ȘI PUNERE ÎN FUNCȚIUNE SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO LA OBIECTIVELE DIN CADRUL DGASPC MARAMUREȘ”
13/07/2022
Contract de furnizare BRICHETE DE FOC DE ESENTA TARE pentru incalzit, in conformitate cu caietul de sarcini si anexele atasate – NR ANUNT DE PUBLICITATE SEAP : ADV1298803
29/07/2022

DGASPC Maramureș, la tabăra destinată copiilor ucraineni proveniți din zonele de conflict

🇺🇦 Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș desfășoară zilele acestea activități specifice în cadrul taberei destinate copiilor ucraineni proveniți din zonele de conflict Donetsk, Karhkiv, Mykolaiv, Bucha, Kherson.
ℹ️ Tabăra este organizată de Consiliul Județean Maramureș alături de Comitetul European al Regiunilor, Asociația Orașelor din Ucraina, Instituția Prefectului Maramureș, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș și YMCA Baia Mare.
✔️ Colegii noștri împreună cu reprezentanții CJ Maramureș și I.S.U. Maramureș au preluat, sâmbătă, copiii sosiți în PTF Sighet, care au fost transportați la o bază de agrement din Baia Mare.
✔️ În prima zi a taberei, echipa DGASPC Maramureș a contribuit alături de reprezentanții instituțiilor de cultură la diversele activități în aer liber destinate copiilor ucraineni, printre care ateliere de creație și educație culturală, vizite la Muzeul Satului și în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare.
👉 Cei 12 copii ucraineni împreună cu însoțitorii lor vor fi prezenți în Maramureș în perioada 16 – 22 iulie 2022.

Serviciul Comunicare, Registratură, Secretariat și IT

Administrare site | Administrare website | Realizare site