Primii colindători de la CTF Alba Iulia, la DGASPC Maramureș
09/12/2016
Colindători de la CTF Ardusat, la DGASPC Maramureș
15/12/2016

DGASPC organizează concurs pentru ocuparea unor funcții publice de execuție vacante

DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI MARAMURES

Organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor functii publice de executie vacante:

Consilier I Superior  – din cadrul Compartimentului Contabilitate Salarizare

Consilier I Superior – din cadrul Compartimentului Finante. Buget

Consilier I Principal – din cadrul Biroului Resurse Umane

Consilier Juridic Superior – din cadrul Compartimentului Juridic Contencios

Consilier Juridic Principal – din cadrul Compartimentului Juridic Contencios

Conditiile de participare la concurs sunt:

–          Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile prevazute la art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul Functionarilor publici, republicare  (r 2);

–          Conditia minima de vechime  in specialitatea studiilor necesara participarii la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea functiei publice  de executie de grad profesional superior  este de 9 ani  in specialitatea studiilor;

–          Conditia minima de vechime  in specialitatea studiilor necesara participarii la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea functiei publice  de executie de grad profesional principal este de 5 ani in specialitatea studiilor.

                  Pentru participarea la concursul de recrutare organizat, candidatii care participa pentru ocuparea functiei publice trebuie sa fi absolvit studii universitare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul stiintelor economice  pentru Serviciul Contabilitate-Salarizare si pentru Compartimentul Finante-Buget si studii universitare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta in domeniul Stiinte juridice pentru Biroul Resurse Umane si Compartimentul Juridic-Contencios.

                 Perioada de organizare a concursului va fi 10 ianuarie 2017,  ora 10.00 – pentru proba scrisa, respectiv 12 ianuarie  2017, ora 10 – interviul. Dosarele de inscriere la concurs se vor depune pana la data de 31 decembrie 2016, ora 16.00, la secretariatul comisiei de concurs de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Maramures.

                Relatii suplimentare privind bibliografia si continutul dosarului de inscriere se pot obtine la Biroul Resurse Umane din cadrul DGASPC Maramures, telefon 0262-228999 – interior 27.

   

DIRECTOR GENERAL

Alina COSTE-MADARAS

Administrare site | Administrare website | Realizare site