Tinerii care frecventează Centrul de zi Griviței Baia Mare, din cadrul DGASPC Maramureș, au participat la spectacolul caritabil de Crăciun „O seară cu har”
15/12/2023
Sărbători binecuvântate! An Nou Fericit!
21/12/2023

“Magia Crăciunului” – Concert de colinde susținut de tinerii care frecventează Centrul de zi Bujorului Baia Mare, din cadrul DGASPC Maramureș

Momente emoționante și pline de bucurie au trăit astăzi tinerii care frecventează Centrul de zi pentru persoane cu dizabilități Bujorului Baia Mare, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Maramureș.

După o temeinică pregătire alături de personalul de specialitate al centrului, ei au susținut concertul de colinde „Magia Crăciunului” și l-au așteptat pe Moș Crăciun în jurul bradului frumos împodobit.

Au colindat împreună cu tinerii vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Doru Alexandru Lazăr, conducerea DGASPC Maramureș, colegi din alte centre aflate în structura instituției. Totodată, tinerii cu dizabilități care desfășoară activități în Centrul de zi Bujorului au primit colindul colegilor lor care frecventează Centrul de zi Griviței din Baia Mare.

Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș i-a felicitat pe tineri pentru prestația artistică și a felicitat personalul din cadrul DGASPC Maramureș pentru munca extraordinară, care necesită dedicare și iubire de oameni. Tinerii cu dizabilități sunt minunați, iar în momentele de sărbătoare putem vedea mai bine ca oricând lumina care există în fiecare dintre ei”, a spus vicepreședintele Doru Alexandru Lazăr.

Mulțumim colegilor din Centrul de zi Bujorului pentru implicare!

Mulțumim Bucătarul meu pentru daruri!

Sărbători binecuvântate tuturor!

Serviciul Comunicare, Registratură, Secretariat și IT
Administrare site | Administrare website | Realizare site