Răspuns consolidat la Contract de furnizare servicii de spălare și uscare materiale textile CRRPH Sighetu Marmației
11/04/2022
Sărbători Pascale în marea familie #DGASPCMaramures
26/04/2022

Mesajul conducerii DGASPC Maramureș cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Dragi colegi,
Trăim cu toții vremuri pe care nu le-am anticipat și pentru care nu am fost pregătiți nici emoțional, nici fizic și nici chiar profesional.
Sunt vremuri noi și complicate, care ne testează uneori răbdarea, rezistența, profesionalismul, buna credință, dar mai presus de orice ne testează umanitatea.
După o lungă perioadă marcată de COVID-19 în care am făcut cu toții sacrificii, anul 2022 ne-a adus o nouă provocare: aceea de a gestiona situația refugiaților ucraineni sosiți în România prin Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației, în contextul conflictului din Ucraina.
Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost sau sunteți implicați în activitățile derulate pentru a-i ajuta pe vecinii noștri ucraineni care fug din calea războiului, dar și pentru faptul că ați înțeles aceste situații delicate, de natură umanitară, fără precedent, ce au impus adoptarea unor măsuri coordonate, menite să asigure atât protecția minorilor cetățeni ucraineni, ajunși neînsoțiți pe teritoriul țării noastre, cât și a persoanelor cu dizabilități.
În preajma Sfintelor Sărbători Pascale doresc să vă mulțumesc tuturor pentru implicarea și profesionalismul de care dați dovadă, astfel încât activitatea în cadrul instituției noastre să se desfășoare în condiții optime.
În zilele acestea vă invit să reflectați la rolul și misiunea pe care o avem în viața copiilor și adulților cu dizabilități aflați în grija noastră.
Bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet liniște, pace și fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi.
Sărbători senine și cele mai sincere urări de bine!
Hristos a Înviat!
 
Cu apreciere și respect,
Alina Coste Mădăras
Director General
Administrare site | Administrare website | Realizare site