Adresă demarare proiect în cadrul Programului de Interes Național
01/12/2016
Acțiune de suflet la Centrul de zi “Ajută” din Sighet
05/12/2016

Mesajul DGASPC Maramureș cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități are ca obiectiv promovarea înțelegerii în ceea ce privește problemele cu care se confruntă persoanele cu dizabilități și susținerea demnității, a drepturilor și a bunăstării acestora. Reprezintă o ocazie pentru realizarea unei schimbări de atitudine față de aceste persoane prin eliminarea barierelor în ceea ce privește implicarea lor în diverse sfere de activitate.

Fiecare dintre noi are o nevoie specială: de înţelegere, de sprijin, de dragoste. Sunt cele mai importante lucruri pe care oamenii le pot dărui unul altuia. Să încercăm să facem asta în fiecare zi şi Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi este una potrivită să începem.

Dorim ca în această zi să ne unim forțele și sentimentele cu persoanele cu dizabilități, pentru a le transmite mesajul clar că nu sunt singure și că instituția noastră le este mereu alături.

DGASPC Maramureș susține dreptul persoanelor cu dizabilități la o viață demnă, normală, independentă și militează pentru integrarea acestora în societate.

3 Decembrie este cel mai bun prilej pentru a le ura tuturor persoanelor cu dizabilități din județul Maramureș “La Mulți Ani!”.

Alina COSTE MĂDĂRAS

Director general DGASPC Maramureș

Administrare site | Administrare website | Realizare site