Ziua Internațională a Copilului, marcată de copiii și tinerii din sistemul de protecție specială al DGASPC Maramureș
05/06/2023
“MAI APROAPE DE CETĂȚEAN”: Programul Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap în teritoriu, în luna iulie 2023
03/07/2023

Momente artistice, oaspeți de seamă, numeroase surprize și premii la aniversarea unui an de la inaugurarea Centrului de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Griviței Baia Mare

Cine sunt eu contează!

O ploaie de necunoscute și temeri s-au transformat de-a lungul unui an în bucurie, încredere și diversitate.

Tinerii care frecventează Centrul de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Griviței Baia Mare, din cadrul #DGASPCMaramures, împreună cu personalul de specialitate, au aniversat primul an de la inaugurarea centrului.

În calendarul activităților dedicate aniversării unui an au fost incluse momente artistice susținute în diverse locații din municipiul Baia Mare, printre care și sediul DGASPC Maramureș.

Totodată, tinerii cu dizabilități i-au vizitat pe colegii din alte centre ale instituției, precum și pe viitorii asistenți sociali, actuali studenți ai Centrului Universitar Nord Baia Mare.

La Centrul de zi Griviței, unde își petrec o parte a timpului zilnic, au avut parte de numeroase surprize: au primit oaspeți și premii, au cântat și s-au bucurat împreună.

Mulțumiri tuturor celor care au fost alături de noi la aniversare!


Serviciul social Centrul de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Griviței Baia Mare a fost inaugurat în luna iunie 2022. Printre activitățile de abilitare și reabilitare desfășurate în Centrul de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Griviței Baia Mare, în care sunt implicate 34 de persoane cu dizabilități, se află kinetoterapia, artterapia, meloterapia, terapia ocupațională, deprinderile de viață independentă, stimularea psiho-senzorio-motorie, dezvoltarea aptitudinilor cognitive, deprinderilor zilnice de comunicare, mobilitate, autoîngrijire, autogospodărire și interacțiune, dar și dezvoltarea de abilități lucrative, activități de tip vocațional și ocupațional.  

Centrul de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Griviței Baia Mare funcționează zilnic, serviciul social fiind înființat și administrat de DGASPC Maramureș.

Serviciul Comunicare, Registratură, Secretariat și IT
 
Administrare site | Administrare website | Realizare site