Accesul cetățenilor în sediile DGASPC Maramureș este permis conform prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 1130 din 22 octombrie 2021
26/10/2021
DGASPC Maramureș caută voluntari care să facă lecții și meditații cu copiii din casele de tip familial, în vederea pregătirii pentru Evaluarea Națională sau Bacalaureat
12/11/2021

Motiv de bucurie mai ales pentru cei mici, Halloween-ul a fost marcat în majoritatea caselor de tip familial din cadrul DGASPC Maramureș

👉Populara sărbătoare de Halloween are în spate o bogată tradiție, adesea presărată cu povești fermecătoare pentru pasionații de mistere.
ℹ️Pentru populațiile celtice de odinioară era un festival al umbrelor, o ocazie deosebită de a intra în contact cu ființele de pe celălalt tărâm.
➡️Halloween-ul este un motiv de bucurie mai ales pentru cei mici, sărbătoarea fiind marcată în majoritatea caselor de tip familial din cadrul #DGASPCMaramures.
🎃De exemplu, copiii de la CTF Ștefan cel Mare Sighetu Marmației au sculptat dovlecii, s-au costumat în personajele lor de animație favorite și s-au bucurat de o petrecere tematică.
🎃Și copiii de la CTF Tompa Sighetu Marmației au pregătit o petrecere de Halloween, apoi au aprins lumânări în amintirea celor care au plecat dintre noi.
🎃Copiii de la CTF Nr. 4 Baia Mare și-au confecționat costume și au sculptat bostani. Cel mai creativ bostan și costum au fost premiate. Fiecare copil a primit diplomă de participare.
🎃Activități similare s-au desfășurat la CTF 1 și 2 Baia Mare, CTF 1 Ocna Șugatag, CRRPH Călinești și CRRPH Sighetu Marmației.

 

Administrare site | Administrare website | Realizare site