Contract servicii SOCIALE PENTRU PERSOANELE CU HANDICAP
29/12/2021
“MAI APROAPE DE CETĂȚEAN”: Programul Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap în teritoriu, în luna ianuarie 2022
02/01/2022

Multă sănătate, fericire și prosperitate în 2022! La mulți ani!

Stimați colegi,

Finalul de an îmi oferă prilejul să vă mulțumesc tuturor pentru implicarea, responsabilitatea, solidaritatea și profesionalismul de care ați dat dovadă în acest an dificil, astfel încât activitatea în cadrul DGASPC Maramureș să se desfășoare în condiții optime.
Vă mulțumesc pentru faptul că ați tratat cu maximă seriozitate situația generată de noul coronavirus, respectând măsurile de protecție și siguranță pe care am fost nevoiți să le dispunem. Sănătatea și protejarea beneficiarilor noștri reprezintă o prioritate în contextul actual, la fel ca și sănătatea proprie și a familiilor dumneavoastră.
Vă invit să pășim cu optimism în Noul An, pentru că doar uniți vom putea depăși eventualele provocări sau obstacole. Pentru că doar ÎMPREUNĂ suntem o echipă puternică și o mare familie: FAMILIA DGASPC Maramureș – singura sursă de afecțiune pentru mulți dintre copiii și adulții din sistemul de protecție specială. Să continuăm împreună pe același drum, cu profesionalism, implicare, încredere și respect reciproc.
Vă doresc din suflet, dumneavoastră și tuturor celor dragi, multă sănătate, fericire și prosperitate în 2022!

La mulți ani!

Cu apreciere și respect,

Alina Coste Mădăras
Director General
Administrare site | Administrare website | Realizare site