Copiii și tinerii din sistemul de protecție specială, pregătiți de Halloween
31/10/2019
Rezultatul soluționării contestației la proba interviu la concursul organizat de DGASPC Maramureș pentru ocuparea posturilor contractuale vacante, conform anunțului nr. 38133/02.10.2019
04/11/2019

Petrecere de Halloween, la Centrul Micul Prinț din Sighetu Marmației

Deși este o sărbătoare importată, Halloween-ul a fost îmbrățișat repede și de români. În fiecare an, pe data de 31 octombrie, oamenii se costumează în diferite creaturi mai mult sau mai puţin de poveste. Noaptea de la sfârşitul lunii octombrie este considerată a reprezenta momentul în care spiritele morţilor vin spre lumea celor vii.
 
Copiii de la CTF Bradului, CTF Pandurilor, CTF Ștefan cel Mare și CTF Tompa Sighetu Marmației au intrat și ei în spiritul acestei sărbători și au organizat o petrecere la Centrul Micul Prinț din Sighetu Marmației. A avut loc o paradă a costumelor și s-au organizat mai multe jocuri: culesul merelor din apă, fața de fantomă, tricoul gigant, cutia cu surprize, la care copiii au participat cu mult entuziasm. Câștigătorii fiecărei probe au primit daruri din partea Asociației Faus Italia și diplome. Toți copiii implicați în activitate, dar și cei care au fost spectatori au primit dulciuri.
 
La finalul activității au dansat si au savurat un delicios tort pregătit de Adriana David – pedagog social. Felicitări tuturor copiilor. Felicitări Irina Simion și Adriana David – organizatoarele activității. Mulțumim Faus pentru daruri. Mulțumim Anca Oros pentru sprijin și Camelia  Pesek – coordonator Micul Prinț pentru disponibilitate.
Administrare site | Administrare website | Realizare site