Caravana „Fără bariere – TOT adevărul despre droguri” ajunge vineri, 19 aprilie, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din municipiul Baia Mare
17/04/2024
Lucrări realizate prin tehnica împâslirii de către tinerii de la Centrul de zi Griviței, donate unei grădinițe din municipiul Baia Mare
25/04/2024

ȘANSE EGALE: Excursie de neuitat pentru tinerii cu dizabilități din două centre de îngrijire și asistență aflate în subordinea DGASPC Maramureș

Suntem extrem de încântați să împărtășim cu voi momente minunate din excursia recentă a tinerilor cu dizabilități din Centrele de Îngrijire și Asistență Cloșca și Iuliu Maniu Sighetu Marmației, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Maramureș. Împreună, am avut parte de zile pline de bucurie și descoperiri memorabile.

🐾 Am început aventura noastră la Grădina Zoologică din Oradea, unde am avut ocazia să admirăm o varietate impresionantă de animale și să învățăm lucruri noi despre habitatul lor natural. Zâmbetele și entuziasmul tinerilor noștri au fost cu adevărat molipsitoare!

🏛️ Apoi, am explorat istoria și cultura zonei la Muzeul Țării Crișurilor, unde am fost fascinați de expozițiile captivante și de poveștile din trecutul acestor meleaguri. A fost o oportunitate minunată de învățare și de conectare cu patrimoniul nostru cultural.

🌙 Și pentru că nu puteam rata ocazia, am avut onoarea de a vizita Biserica cu Lună din Oradea, o bijuterie arhitecturală cunoscută și sub denumirea Catedrala Adormirea Maicii Domnului, construită între anii 1784-1790. Ne-am simțit binecuvântați să putem admira această comoară culturală și spirituală.

👏 Aceste momente magice nu ar fi fost posibile fără susținerea și implicarea colegilor noștri! Mulțumim din inimă tuturor celor care au făcut posibilă această experiență de neuitat pentru tinerii cu dizabilități din Sighetu Marmației, care și-au dezvoltat spiritul de socializare și anumite deprinderi de viață independentă.

🤗 Răbdarea, respectul și empatia sunt condiții necesare atunci când ne raportăm la persoane pe care trebuie să le susținem în procesul de transformare a dizabilității în abilitate.

Serviciul Comunicare, Strategii, Programe, Registratură, Relații cu Publicul și IT
Administrare site | Administrare website | Realizare site