La mulți ani tuturor copiilor, indiferent de vârstă!
01/06/2021
Prelungire depunere anunt ADV1217268 – Servicii de elaborare PT+DDE+DTAC, execuția de lucrări și a serviciilor de asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții Reabilitare și schimbare de destinație parte din Școala Generală Iadăra în centru de zi, comuna Mireșu Mare, jud.MM.,
17/06/2021

Sărbătoarea copilăriei – o zi plină cu surprize plăcute, zâmbete și bună dispoziție

1 Iunie 2021 – o zi specială pentru copii și tineri speciali.

Jocuri, desene pe asfalt, spectacole de magie, prăjituri, tort, zâmbete și toate ingredientele necesare unei petreceri reușite.

Surprizele s-au ținut lanț pe tot parcursul zilei, iar copiii din sistemul de protecție specială al județului Maramureș au participat la numeroase activități organizate atât în casele de tip familial, cât și la iarbă verde, în parcurile de distracții sau la piscină.

Totodată, la invitația motocicliștilor din cadrul Rock N’ Road Friends Club, tinerii de la CTF Alba Iulia 56 Baia Mare, din cadrul #DGASPCMaramures, au petrecut clipe de neuitat cu ocazia zilei de #1Iunie în Parcul Municipal Regina Maria, unde au avut ocazia de a se plimba cu motocicletele.

Ziua de #1Iunie a fost sărbătorită și de “copiii” din centrele de recuperare și reabilitare pentru persoane cu dizabilități ale #DGASPCMaramures din municipiile Baia Mare și Sighetu Marmației.

La mulți ani tuturor copiilor!

Administrare site | Administrare website | Realizare site