DOCUMENTATIE CATERING 22.03.2019
22/03/2019
Cinci medalii câștigate de tinerii maramureșeni din sistemul de protecție specială la Jocurile Mondiale de Vară Special Olympics, Abu Dhabi 2019
27/03/2019

Sute de susținători ai campaniei umanitare “Camarazi cu suflet pentru Ștefania și Daniel”

Faptele bune făcute de toți cei care s-au implicat în campania caritabilă „Camarazi cu suflet pentru Ștefania și Daniel” au schimbat destinul copiilor. Organizatori, participanți și donatori au redat speranța celor doi copii pentru care viața nu este deloc ușoară.

Puterea Ștefaniei și lui Daniel, care își duc viața cu zâmbetul pe buze în ciuda gravelor probleme de sănătate cu care s-au născut, a mobilizat sute de oameni. În urma meciului caritabil de fotbal s-au adunat peste 22.500 de lei, ceea ce a permis achiziționarea scaunului cu rotile pentru Ștefania și inițierea demersurilor medicale pentru montarea protezei de mână a lui Daniel.

Apelul comun pentru cele 2 fapte bune a fost lansat de Asociaţia de ajutor umanitar “Camarazi cu suflet” a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş, Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş, și Asociaţia Profesională Neguvernamentală de Asistenţă Socială ASSOC Baia Mare.

Mulțumim tuturor celor care au susținut această campanie! Felicitări Jandarmeriei Maramureș! La mulți ani cu ocazia aniversării a 169 de ani la înființarea Jandarmeriei Române!

Administrare site | Administrare website | Realizare site