Documentație servicii de spălătorie auto în cadrul DGASPC Maramureș
26/08/2022
“MAI APROAPE DE CETĂȚEAN”: Programul Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap în teritoriu, în luna septembrie 2022
01/09/2022

Tineri din sistemul de protecție specială al DGASPC Maramureș, în Tabăra de Karting organizată în Baia Mare

Copii și tineri din cadrul caselor de tip familial care fac parte din Complex Servicii nr. 2 Baia Mare al DGASPC Maramures s-au bucurat în ultimele zile de vacanță de numeroase activități desfășurate în Tabăra de Karting organizată de Clubul Sportiv CSR Maramures, reprezentat de Cristi și Diana Rednic.

Copiii au avut ocazia de a învăța tehnici de pilotare cu karturi de competiție, într-un echipament complet de protecție, supravegheați de specialiști.

Specialiști din cadrul IPJ Maramures și din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Maramureș le-au vorbit copiilor despre legislația rutieră și despre prevenirea consumului de substanțe interzise. Prin intermediul ochelarilor de Realitate Virtuală, copiilor le-au fost prezentate consecințele consumului de alcool sau substanțe interzise, au avut parte de cursuri de prim-ajutor și au avut ocazia de a sărbători încheierea acestui sezon printr-o petrecere frumoasă, cu jocuri distractive în aer liber, pizza și răcoritoare.

Mulțumim reprezentanților Clubului Sportiv CSR Maramureș pentru oportunitatea de a participa la tabăra de karting, oferită tinerilor din sistemul de protecție specială.

 

Serviciul Comunicare, Registratură, Secretariat și IT

Administrare site | Administrare website | Realizare site