DGASPC Maramureș transmite un mesaj de susținere și solidaritate cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului
02/04/2024
Activități de voluntariat ale elevilor Școlii Gimnaziale ”Dr. Ioan Mihalyi de Apșa” la Casa de Tip Familial Tompa Sighetu Marmației, din cadrul DGASPC Maramureș
12/04/2024

Tinerii cu dizabilități din centrele sociale ale DGASPC Maramureș participă la diverse activități în aer liber cu scopul dezvoltării abilităților și încurajarea unei vieți independente

🌸 Primăvara a sosit, iar noi suntem încântați să împărtășim cu voi bucuria activităților desfășurate în aer liber alături de persoanele cu dizabilități din centrele sociale ale DGASPC Maramures!

🏡 În această frumoasă perioadă a anului, am avut privilegiul să ne bucurăm de soare, de aerul proaspăt și de natura înfloritoare alături de acești oameni minunați. Am organizat diverse activități în aer liber, precum plimbări, picnicuri, jocuri sportive și grădinărit, care au adus zâmbete pe fețele tuturor.

✅ De asemenea, am continuat să promovăm independența și autonomia persoanelor cu dizabilități prin diverse programe și activități de trai independent. Am oferit suport și îndrumare pentru dezvoltarea abilităților și pentru încurajarea unei vieți independente și pline de încredere.

❤️ Suntem mândri să vedem progresele și realizările pe care le-au făcut acești oameni extraordinari și suntem recunoscători pentru toți cei implicați în sprijinirea lor.

🌞 Continuăm să ne dedicăm misiunii noastre de a oferi oportunități și sprijin pentru o viață activă, sănătoasă și independentă pentru toți membrii comunității noastre. Să continuăm să sărbătorim diversitatea și să promovăm incluziunea în fiecare zi!

#PrimavaraInAerLiber #TraiIndependent #Incluziune #DGASPC #ComunitateUnită 🌱🌷🌞

Serviciul Comunicare, Strategii, Programe, Registratură, Relații cu Publicul și IT


Administrare site | Administrare website | Realizare site