“MAI APROAPE DE CETĂȚEAN”: Programul Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap în teritoriu, în luna octombrie 2022
30/09/2022
Contract de prestări servicii de transport cu microbusul pentru beneficiarii din cadrul DGASPC Maramureș
11/10/2022

Tinerii din sistemul de protecție specială, informați cu privire la riscurile și efectele negative ale consumului de tutun, alcool și substanțe psihoactive

O activitate inedită, cu discuții interactive pe marginea temelor prezentate, s-a desfășurat la Centrul de Primire în Regim de Urgență Sighetu Marmației, din cadrul DGASPC Maramureș. Este vorba despre activitatea de informare privind riscurile și efectele negative ale consumului de tutun, alcool și substanțe psihoactive, în prezența unor specialiști în domeniu. Participanților la eveniment li s-au transmis informații, mesaje și recomandări preventive și de descurajare a consumului de droguri.

Tinerii de la Casele de Tip Familial (CTF) Bradului, Pandurilor, Tompa și Centrul de Zi Sighetu Marmației au avut parte și de o experiență inedită.

Doamna Flavia Sălăgean, comisar șef în cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Maramureș, le-a pus la dispoziție ochelari care distorsionează realitatea, pentru a vedea senzația pe care o are o persoană care consumă droguri sau alcool în exces.

Activitatea face parte din seria de întâlniri programate cu reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Maramureș. Următoarea întâlnire, la care vor participa și specialiști din cadrul Asociației Profesionale Neguvernamentale de Asistență Socială ASSOC Baia Mare, este programată la finalul lunii octombrie 2022.

Serviciul Comunicare, Registratură, Secretariat și IT

Administrare site | Administrare website | Realizare site