Contract de furnizare BRICHETE DE FOC DE ESENTA TARE pentru incalzit, in conformitate cu caietul de sarcini si anexele atasate
17/06/2022
Contract servicii de mentenanță privind securitatea fizică şi informatică a sistemelor video de supraveghere, sistem acces din cadrul DGASPC MM
21/06/2022

Un tânăr din sistemul de protecție specială al DGASPC Maramureș a donat sânge în cadrul campaniei „Din inimă pentru oameni, donăm sânge”

🤝Campania derulată în această săptămână de Consiliul Judeţean Maramureş în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș a fost o reușită. Angajaților din aparatul de specialitate al #DGASPCMaramures care au donat sânge miercuri, 15 iunie, li s-au alăturat zilele trecute colegi din centrele sociale aflate în subordinea instituției.

🩸Printre donatori s-a aflat și un tânăr de sistemul de protecție specială al DGASPC Maramureș. Mihai, de la Casa de Tip Familial nr. 2 Baia Mare, s-a prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș conștient că prin gestul său îi va ajuta pe alți oameni aflați în suferință.

ℹ Cetățenii care vor să doneze sânge o pot face de luni până vineri, în intervalul orar 07:30-13:00, la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș din Baia Mare, strada George Coșbuc 20/C.

Administrare site | Administrare website | Realizare site