Răspuns solicitare clarificări ADV 1225248 pentru Contract servicii în domeniul securității și sănătății în muncă (SSM) și în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor (PSI)
07/07/2021
Copiii de la trei case de tip familial din Sighetu Marmației, beneficiari ai proiectului Camera senzorială „Floarea soarelui”
13/07/2021

Zâmbete, distracție și relaxare pentru copiii din casele de tip familial din Sighetu Marmației în Tabăra de la Bârsana

🔵La Bârsana, copiii de la CTF Bradului și CTF Ștefan cel Mare Sighetu Marmației din cadrul #DGASPCMaramures, au avut parte de un program diversificat, care le-a adus multe zâmbete, multă distracție, voie bună și relaxare după o perioadă destul de dificilă. Pentru unii dintre copii a fost prima tabără la care au participat.
👉În zilele de tabără, copiii au descoperit frumusețile unui ținut de poveste, au ascultat povestea impresionantă a sculpturilor în lemn, au îmbrăcat costumul popular tradițional, au făcut pâine de casă, s-au relaxat și s-au răcorit la piscină, s-au plimbat pe malul Izei și au participat la numeroase jocuri și concursuri.
👉Fiecare activitate practică i-a ajutat să își dezvolte abilități importante. Iar ultima zi de tabără a fost ca toate celelalte, cu multe surprize. La ceas de seară nu putea lipsi focul de tabără.
🙏Mulțumim gazdelor – familia Pașca (Pensiunea Fratii Pasca) pentru ospitalitate și disponibilitate!
🙏Mulțumim Sos Bambini – Romania, care a făcut posibilă organizarea taberei!
Administrare site | Administrare website | Realizare site