Tinerii cu dizabilități din centrele sociale ale DGASPC Maramureș participă la diverse activități în aer liber cu scopul dezvoltării abilităților și încurajarea unei vieți independente
12/04/2024
Caravana „Fără bariere – TOT adevărul despre droguri” ajunge vineri, 19 aprilie, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din municipiul Baia Mare
17/04/2024

Activități de voluntariat ale elevilor Școlii Gimnaziale ”Dr. Ioan Mihalyi de Apșa” la Casa de Tip Familial Tompa Sighetu Marmației, din cadrul DGASPC Maramureș

Un grup de elevi de la Școala Gimnazială ”Dr. Ioan Mihalyi de Apșa” Sighetu Marmației, participanți în cadrul proiectului ”Activități de voluntariat ale unor colective de elevi în cadrul proiectului  4/4 Pentru Prieteni”, ne-au vizitat și au adus fructe și dulciuri copiilor de la Casa de Tip Familial Tompa Sighetu Marmației, din cadrul DGASPC Maramures.

Elevii de la unitatea de învățământ au fost însoțiți de  profesor de învățământ primar Petreuș Meda și profesor de învățământ primar Ilieș Călin.

Copiii au dorit să dedice această zi faptelor bune, inspirați de gândurile remarcabilului activist american Dr. Martin Luther King Jr: ”Întrebarea cea mai stringentă și importantă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?”.

Mulțumiri sincere fiecărui elev care a contribuit la această inițiativă minunată, aducând bucurie și zâmbete copiilor noștri. Gestul vostru de generozitate și empatie a făcut o diferență imensă în viețile acestor copii, oferindu-le nu doar gustări delicioase, ci și un sentiment de apreciere și sprijin din partea tuturor.

Ați demonstrat că fiecare gest, indiferent cât de mic, poate face o mare diferență în viețile celor din jur. Sperăm să vă inspirați și să continuați să dăruiți și să răspândiți dragostea și bunătatea voastră în comunitate.

Să continuăm să creăm legături puternice și să construim un viitor mai luminos împreună!

💖🍎🍬 #4/4PentruPrieteni #Generozitate #Bunătate #Mulțumesc

Serviciul Comunicare, Strategii, Programe, Registratură, Relații cu Publicul și IT
Administrare site | Administrare website | Realizare site