Ziua Internațională a Copilului 2024: ore de neuitat cu copiii mici și mari de la Casele de Tip Familial Bradului, Pandurilor, Tompa, Centrul de Primire în Regim de Urgență, Centrul Maternal și Centrul de Zi Sighetu Marmației
01/06/2024
Final de practică de specialitate: Activitate a studenților de la Asistență Socială la Centrul de Primire în Regim de Urgență și Centrul Maternal Baia Mare
13/06/2024

Ziua Internațională a Copilului 2024: Excursie de neuitat la Sighetu Marmației pentru copiii de la Casele de Tip Familial nr. 2 și 4 Baia Mare, din cadrul DGASPC Maramureș

Ziua de 1 Iunie 2024 a fost una de neuitat pentru copiii de la Casele de Tip Familial 2 și 4 Baia Mare, din cadrul DGASPC Maramures, care au sărbătorit într-o frumoasă excursie la Sighetu Marmației!

Am împletit nevoia de cunoaștere cu bucuria jocului, explorând minunile orașului: am vizitat Muzeul de Științe ale Naturii și Casa Memorială Elie Wiesel, descoperind tainele naturii și ale istoriei noastre.

Ne-am distrat în Parcul Grădina Morii, unde am savurat o masă delicioasă la restaurantul Grădina Morii. Pe drumul de întoarcere acasă, am făcut o oprire la Mănăstirea Bârsana, încântându-ne de liniștea și frumusețea locului.

Pentru reușita acestei zile minunate, vrem să mulțumim din suflet sponsorilor noștri: Asociația Ajungem Mari, Doamnei Gabriela Rosus de la HHC România, Clubul Rotary Sighetu Marmației Voievodal, Darlen Supermarket, Ildvacomsrl, Chimar Producție. Fără sprijinul vostru, această zi nu ar fi fost la fel de specială!

A fost o zi plină de aventuri și bucurie, pe care cu siguranță nu o vom uita prea curând!


De Ziua Internațională a Copilului, am avut bucuria de a sărbători și la Casa de Tip Familial Hollosi Simon din Baia Mare! Este o zi specială în care ne amintim că bucuria și inocența copilăriei sunt adevărate comori. Am creat un mediu plin de iubire și susținere pentru copiii noștri, iar astăzi am adăugat și mai multă magie în atmosferă.

Zâmbete, jocuri, povestiri și multă voie bună au fost ingredientele acestei sărbători minunate. Să fim alături de copiii noștri și să le oferim dragostea și sprijinul de care au nevoie în fiecare zi.

Mulțumim tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment, iar celor mici le transmitem un gând de bucurie și speranță: să nu uite niciodată să zâmbească, pentru că fiecare zi este o aventură minunată!

Serviciul Comunicare, Strategii, Programe, Registratură, Relații cu Publicul și IT
Administrare site | Administrare website | Realizare site