1 Iunie 2024: Mesajul DGASPC Maramureș cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului
01/06/2024
Ziua Internațională a Copilului 2024: Excursie de neuitat la Sighetu Marmației pentru copiii de la Casele de Tip Familial nr. 2 și 4 Baia Mare, din cadrul DGASPC Maramureș
01/06/2024

Ziua Internațională a Copilului 2024: ore de neuitat cu copiii mici și mari de la Casele de Tip Familial Bradului, Pandurilor, Tompa, Centrul de Primire în Regim de Urgență, Centrul Maternal și Centrul de Zi Sighetu Marmației

Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, am avut bucuria de a organiza un eveniment minunat la Sighetu Marmației. Copii mici și mari de la Casele de Tip Familial Bradului, Pandurilor, Tompa, Centrul de Primire în Regim de Urgență, Centrul Maternal și Centrul de Zi Sighetu Marmației, din cadrul #DGASPCMaramures, s-au întâlnit și au petrecut împreună câteva ore de neuitat, alături de personalul educativ și de specialitate.

Am avut parte de jocuri, muzică, distracție și multă voie bună, iar apoi copiii au savurat bucate delicioase pregătite cu mult drag și un tort absolut delicios!

Copiii sunt o comoară prețioasă și nu trebuie să fie neglijați niciodată. Ei merită tot ce e mai bun în lumea asta și astăzi am vrut să le arătăm că sunt importanți și iubiți.

Mulțumim din suflet tuturor celor care au contribuit și ne-au sprijinit la organizarea acestei activități: Asociația Pentru Promovarea Sănătății Sighetu Marmației, Familiei Stan Daniel din Săpânța, DJ Pantera Gsm și Marius Șandor pentru muzică, SOS Bambini pentru tort, BOLISSO – unitate protejată (domnul Vlad Moțoc) și colegilor noștri de la Centrul de Recuperare Copii Sighetu Marmației.

”LA MULȚI ANI COPIILOR DE PRETUTINDENI”

Serviciul Comunicare, Strategii, Programe, Registratură, Relații cu Publicul și IT
Administrare site | Administrare website | Realizare site