Despre prietenie – principala temă de discuții între copiii din două case de tip familial cu psihologul Bela Szuroka
14/05/2024
Psihologi din cadrul DGASPC Maramureș participă în 27 mai la Ziua Psihologului, eveniment organizat de Filiala Teritorială Maramureș a Colegiului Psihologilor din România
21/05/2024

Ziua Internațională a Familiei, marcată de copiii care frecventează Centrul de zi Sighetu Marmației, din cadrul DGASPC Maramureș

👨‍👩‍👦 Copiii de la Centrul de Zi Sighetu Marmației, din cadrul #DGASPCMaramures, au marcat Ziua Internațională a Familiei printr-o activitate pe această temă organizată împreună cu asistent social Kraiczar Elisabeta.
👫 Întâlnirea a constituit o ocazie specială de a ne reaminti importanța legăturilor de familie și sprijinului pe care îl oferim unul altuia. Este esențial să conștientizăm că timpul petrecut cu copiii este o investiție valoroasă în viitorul lor. Ei ne amintesc că familia poate fi definită prin dragoste, grijă și sprijin reciproc, indiferent de circumstanțe.
ℹ Ziua Internațională a Familiei a fost proclamată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite ca eveniment cu dată fixă pe 15 mai a fiecărui an și reflectă importanța pe care comunitatea internațională o acordă familiilor.
Administrare site | Administrare website | Realizare site