Contract de furnizare BRICHETE DE FOC DE ESENȚĂ TARE pentru încălzit
03/06/2022
Contract de furnizare BRICHETE DE FOC DE ESENTA TARE pentru incalzit, in conformitate cu caietul de sarcini si anexele atasate
17/06/2022

Ziua Mondială a Donatorului de Sânge: Angajații DGASPC Maramureș, implicați în campania „Din inimă pentru oameni, donăm sânge”

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Maramureș s-a alăturat campaniei „Din inimă pentru oameni, donăm sânge”, derulată de Consiliul Județean Maramureș în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș și Rotaract T.E.A.M. Baia Mare.

Mai mulți angajați din aparatul de specialitate al #DGASPCMaramures au donat astăzi sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină, iar  în următoarele două zile urmează să doneze sânge și angajați din centrele sociale aflate în subordinea instituției.

Acțiunea în care sunt implicați colegii noștri face parte din seria de activități desfășurate cu scopul de a marca Ziua Mondială a Donatorului de Sânge.

“Mulțumesc colegilor care și-au exprimat disponibilitatea de a se alătura campaniei și de a dona sânge voluntar, fără a ști pe cine ajută. Un act responsabil la care ne-am alăturat și noi, conștienți că sângele donat îi va ajuta pe cei aflați în suferință. Este important să fim solidari cu semenii noștri, pentru că o picătură de sânge poate deveni miracol pentru cei care au nevoie”, a declarat Alina Coste-Mădăras, director general al DGASPC Maramureș.

Cetățenii care vor să doneze sânge o pot face de luni până vineri, în intervalul orar 07:30-13:00, la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș din Baia Mare, strada George Coșbuc 20/C.

Donarea de sânge este un act de solidaritate. Alăturați-vă efortului și salvați vieți!

Administrare site | Administrare website | Realizare site