DOCUMENTATIE DE ATRIBUIRE SERVICII CATERING 2023
22/08/2023
Tinerii din sistemul de protecție specială al DGASPC Maramureș, informați asupra drepturilor de care pot beneficia în baza legislației privind protecția și promovarea drepturilor copilului
07/09/2023

21 de copii din sistemul de protecție specială al DGASPC Maramureș sunt prezenți într-o tabără pe litoralul românesc al Mării Negre

În perioada 22-27 august, 21 de copii și tineri din sistemul de protecție specială al DGASPC Maramureș sunt prezenți pe litoralul românesc al Mării Negre, în stațiunea Eforie Sud.

Copiii și tinerii de la case de tip familial aparținând Complex Servicii Baia Mare și Complex Servicii Sighetu Marmației participă la tabăra destinată persoanelor cu dizabilități, organizată de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse prin Direcția Generală de Tineret în colaborare cu direcțiile generale de asistență socială și protecția copilului județene organizează în fiecare an tabere pentru copii, tineri, cu dizabilități, împreună cu asistenții personali pe perioada vacanței de vară. În acest an, în jur de 1.000 de tineri din toate județele țării își petrec vacanța la malul mării.

Le dorim să aibă parte în continuare de o vacanță cu soare și voie bună pe litoral!

Serviciul Comunicare, Registratură, Secretariat și IT
Administrare site | Administrare website | Realizare site