Activități de iarnă la CTF Cehov Baia Mare
13/12/2017
Concert de colinde susținut de copiii de la CTF Sălsig
13/12/2017

Concert de colinde la CRRPH Țibleșului Baia Mare

Beneficiarii Centrului de Recuperare și Reabilitare pentru Persoane cu Handicap de pe strada Țibleșului din municipiul Baia Mare, șef centru preot Florin Tămaș, au susținut în cursul zilei de ieri un concert de colinde, pregătit intens în ultima perioadă.  La momentul artistic au participat și reprezentanți ai Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului, în frunte cu părintele consilier Arhim. Prof. Dr. Ioachim Tomoiagă, din cadrul Sectorului social-filantropic și de misiune al Episcopiei.

Profund emoționat de colindele interpretate de beneficiarii noștri, Părintele Arhim. Prof. Dr. Ioachim Tomoiagă a arătat că, dincolo de aspectul lucrurilor materiale și aspectul economic, există cealaltă dimensiune pe care o poate oferi biserica: “Aspectul sufletesc, aspectul bucuriei, aspectul comuniunii, aspectul împărtășirii bucuriei noastre cu cei din jurul nostru. Și cu atât mai mult, atunci când împărtășim bucuria noastră sau bucuria sărbătorilor cu cei care au cea mai mare nevoie de un strop de bucurie. În orice familie, oricât de înstărită sau mai puțin înstărită ar fi, copiii au tot ce le trebuie și deasupra tuturor lucrurilor stă dragostea paternă și maternă de care se bucură copiii în sânul familiei. Vă asigurăm că în toate activitățile noastre nu o să vă uităm, iar de anul viitor ne vom implica și mai mult în această direcție”.

Directorul general al DGASPC Maramureș, Alina Coste Mădăras, a mulțumit reprezentanților bisericii ortodoxe pentru implicare, convinsă fiind în continuarea colaborării dintre cele două instituții, în beneficiul copiilor din sistemul de protecție și al persoanelor cu nevoi speciale.

La final, toți tinerii de la CRRPH Țibleșului au primit cadouri atât din partea DGASPC, cât și din partea reprezentanților Episcopiei Maramureșului și Sătmarului.

IMG_0795

IMG_0796 IMG_0797 IMG_0798 IMG_0799 IMG_0800 IMG_0801 IMG_0802 IMG_0803 IMG_0805 IMG_0777 IMG_0779 IMG_0780IMG_0792

 

 

 

Administrare site | Administrare website | Realizare site