Sărbători fericite!
23/12/2016
Precizare privind aplicarea prevederilor HG nr. 927/2016
17/01/2017

În atenția familiilor care au copii cu handicap

Având în vedere că s-au modificat criteriile şi metodologia pentru evaluarea şi încadrarea copiilor cu dizabilităţi într-un grad de handicap, potrivit Ordinului nr. 1985/1305/5805/2016 din 09.12.2016. respectiv Ordinului nr. 1985 din 19.12.2016 dorim să aducem la cunoştinţa familiilor care au copii cu handicap că odată cu reglementările legislative s-au modificat şi formularele pentru încadrarea copiilor în grad de handicap.

Noile formulare se pot obține de pe siteul D.G.A.S.P.C Maramureş, de la primăriile de domiciliu şi de la sediul D.G.A.S.P.C. Maramureş , Baia Mare. str. Banatului, nr. 1.

Pentru cazurile copiilor cu dizabilităţi care au fost planificate în cursul lunii februarie (cărora li s-a făcut informare scrisă prin poştă şi li s-au trimis formularele noi) sau urmează să se prezinte pentru încadrare în grad de handicap la Serviciul de evaluare complexă şi au completate vechile formulare, sunt rugaţi să refacă dosarul prin completare pe noile formulare, deoarece nu se mai pot primi vechile formulare.

Formularele care au suferit modificări sunt: fişa de evaluare psihologică, fişa medicală sintetică, fişa psihopedagogică (înlocuind traseu educaţional) şi anexa anchetei sociale – foctori de mediu (document nou introdus). Formularele valabile sunt: certificatul medical tip A5 şi ancheta socială.

in-atentia-familiilor-care-au-copii-cu-handicap

Administrare site | Administrare website | Realizare site