Copiii din trei case de tip familial au avut parte de o surpriză muzicală oferită de elevii și profesorii Școlii Populare de Artă „Liviu Borlan”
05/03/2019
“Camarazi cu suflet pentru Ștefania și Daniel” – Meci de fotbal cu scop caritabil
18/03/2019

Zilele Asistenței Sociale în Maramureș și Sălaj, 15-31 martie 2019

Colegiul Național al Asistenţilor Sociali din România – structura teritorială Maramureș și Sălaj, în parteneriat cu Asociația ASSOC, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Maramureș și Direcția de Asistență Socială (DAS) Baia Mare, organizează vineri, 15 martie, de la ora 14.00, o dezbatere despre importanța asistentului social în comunitățile locale și suportul pe care îl poate acesta oferi.

Colegiul Național al Asistenților Sociali din România marchează, în luna martie a fiecărui an, “Zilele asistenței sociale”. În 2019, tema stabilită de Federația Internațională a Asistenților Sociali (IFSW) privește promovarea importanței relațiilor umane.

Comunicarea interumană este cheia colaborării și a soluționării problemelor, iar în acest context o dezbatere liberă despre misiunea asistentului social în 2019 din perspectiva beneficiarilor reprezintă o temă de actualitate.

Evenimentul cuprins în programul “Zilele asistenței sociale în Maramureș și Sălaj” este organizat la Baia Mare, în Piața Libertății, nr. 10, și va consta în sublinierea contribuției pe care o are asistentul social la însănătoșirea unei comunități. Se vor prezenta exemple concrete din activitatea asistentului social și fiecare dintre cei prezenți va putea să intervină în discuții cu cazuistica proprie.

CNASR acordă un credit profesional tuturor participanților la eveniment și 2 credite profesionale celor care vor susține prezentări sau vor fi implicați în procesul de organizare la nivel local.

La acțiune sunt invitați să participe asistenți sociali din Maramureș și Sălaj, moderator al întâlnirii fiind Florian Sălăjeanu, președintele Colegiului Național al Asistenţilor Sociali din România – structura teritorială Maramureș și Sălaj. La dezbatere vor participa reprezentanți din conducerea DGASPC Maramureș, DAS Baia Mare, precum și alți profesioniști în domeniu, fiecare urmând să puncteze importanța relațiilor umane în asistența socială.

Administrare site | Administrare website | Realizare site