“MAI APROAPE DE CETĂȚEAN”: Programul Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap în teritoriu, în luna aprilie 2024
01/04/2024
DGASPC Maramureș transmite un mesaj de susținere și solidaritate cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului
02/04/2024

Doi ani de la inaugurarea Centrului de zi pentru persoane adulte cu dizabilități Bujorului Baia Mare, din cadrul DGASPC Maramureș

Sărbătoare la Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități Bujorului Baia Mare, din cadrul DGASPC Maramureș: astăzi au fost aniversați doi ani de la inaugurarea centrului prin momente de bucurie și recunoștință pentru fiecare etapă parcursă în această călătorie incredibilă, într-un spațiu cald și primitor creat pentru tinerii cu nevoi speciale, unde fiecare persoană se simte acceptată și valorizată.

De la eveniment nu au lipsit momentele speciale, dar nici muzica, jocul și buna dispoziție. Tinerii care frecventează Centrul de zi Bujorului au avut ocazia să își aducă aminte, alături de colegi din alte centre care funcționează în subordinea instituției, de momente frumoase la care au participat împreună de-a lungul timpului.

În ultimii doi ani, în cadrul centrului de zi s-au organizat activități diverse în vederea educării și socializării adulților cu dizabilități care nu sunt integrați în comunitate, nu mai frecventează nicio formă de învătământ și nu au capacitatea și pregătirea profesională necesară pentru a-și găsi un loc de muncă, prin dobândirea de noi abilități, dezvoltarea abilităților motorii fine, creșterea stimei de sine și a încrederii în forțele proprii.

Beneficiarii centrului sunt persoane adulte cu dizabilități provenite din locuințele maxim protejate pentru persoane adulte cu dizabilități – zona Baia Mare.

Colegilor care își desfășoară activitatea în Centrul de zi Bujorului le trasmitem felicitări pentru modul în care se implică în activitățile ce au principal scop îmbunătățirea vieții tinerilor cu dizabilități aflați în grija noastră. Fiecare zâmbet pe care îl aduceți pe fețele lor și fiecare pas mic spre independență merită toată admirația noastră.

Sănătate, fericire și mulți ani de împliniri viitoare tuturor!

Serviciul Comunicare, Strategii, Programe, Registratură, Relații cu Publicul și IT
Administrare site | Administrare website | Realizare site