Răspuns solicitare de clarificări – Documentație de atribuire servicii sociale pentru persoanele cu handicap, organizată pe loturi
11/12/2023
Tinerii care frecventează Centrul de zi Griviței Baia Mare, din cadrul DGASPC Maramureș, au participat la spectacolul caritabil de Crăciun „O seară cu har”
15/12/2023

Jandarmii maramureșeni au împodobit bradul de Crăciun alături de copiii din Casa de Tip Familial nr. 2 Baia Mare, din cadrul DGASPC Maramureș

Atmosferă de sărbătoare la Casa de Tip Familial nr. 2 Baia Mare, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș. În pragul sărbătorilor de iarnă, reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean “Pintea Viteazul” Maramureș i-au vizitat pe copiii din locație.

Căpitan Brezan Gabriel, sublocotenent Botiș Larisa, sublocotenent Ioana Anca Gherasim și plutonier major Danciu Cătălin au dorit să se numere printre cei care contribuie la zâmbetele și bucuria copiilor, motiv pentru care au împodobit împreună bradul de Crăciun, astfel încât Moșul să le poată lăsa sub el toate cadourile dorite.

Emoționantul moment a fost un bun prilej pentru ca jandarmii maramureșeni să-i cunoască mai bine pe copii și să le asculte poveștile de viață, dar și dorințele, să colinde împreună în jurul bradului.

Le mulțumim pentru vizită și le dorim Sărbători binecuvântate!

Administrare site | Administrare website | Realizare site