Jandarmii maramureșeni au împodobit bradul de Crăciun alături de copiii din Casa de Tip Familial nr. 2 Baia Mare, din cadrul DGASPC Maramureș
14/12/2023
“Magia Crăciunului” – Concert de colinde susținut de tinerii care frecventează Centrul de zi Bujorului Baia Mare, din cadrul DGASPC Maramureș
20/12/2023

Tinerii care frecventează Centrul de zi Griviței Baia Mare, din cadrul DGASPC Maramureș, au participat la spectacolul caritabil de Crăciun „O seară cu har”

În seara de 14 decembrie 2023, tinerii care frecventează Centrul de zi pentru persoane cu dizabilități Griviței Baia Mare, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș, i-au colindat pe actorii trupei de teatru „Masca” a Liceului „Emil Racoviță” Baia Mare.

Concertul de colinde a fost inclus în programul spectacolului caritabil de Crăciun „O seară cu har”, care s-a desfășurat la Teatrul de Păpuși din municipiul Baia Mare.

La eveniment au participat, de asemenea, copii și tineri de la Casa de Tip Familial Alba Iulia și Centrul de Primire în Regim de Urgență Baia Mare, precum și mamele și copiii aflați în Centrul Maternal din Baia Mare.

Mulțumim colegilor din Centrul de zi Griviței pentru implicare!

Mulțumim organizatorilor pentru invitație!

Administrare site | Administrare website | Realizare site