Pentru a marca Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, la Centrul de Zi Griviței Baia Mare, din cadrul DGASPC Maramureș, s-a desfășurat a doua ediție a evenimentului Ziua Porților Deschise
03/12/2023
Răspuns solicitare de clarificări – Documentație de atribuire servicii sociale pentru persoanele cu handicap, organizată pe loturi
11/12/2023

Moș Nicolae a sosit cu daruri, bucurie și multe zâmbete în toate centrele sociale din subordinea DGASPC Maramureș

Moș Nicolae s-a furișat în casele copiilor care au fost cuminți, pentru a le lăsa daruri în ghetuțe, iar în lunga lui călătorie s-a oprit și la copiii și tinerii din sistemul de protecție specială al DGASPC Maramureș.

Au răsunat strigătele de fericire în toate casele de tip familial și centrele sociale din Baia Mare, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Călinești, Ocna Șugatag și Târgu Lăpuș după ce copiii și tinerii aflați în grija noastră au văzut darurile primite. Pe lângă cadouri, mesagerii Moșului cel darnic au împărțit bucurie și multe zâmbete.

Mulțumim Rotaract Sighet, copiilor de la Clubul Copiilor Sighetu Marmației și doamnei profesor Viorica Timiș, familiei Irina Pop din Săpânța, doamnei Teodora Bice Iuga, autorităților locale din Călinești.

Mulțumim tuturor celor care știu să dăruiască bucurie în această perioadă și nu numai!

Sărbători binecuvântate tuturor!

Administrare site | Administrare website | Realizare site