“MAI APROAPE DE CETĂȚEAN”: Programul Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap în teritoriu, în luna decembrie 2023
29/11/2023
Moș Nicolae a sosit cu daruri, bucurie și multe zâmbete în toate centrele sociale din subordinea DGASPC Maramureș
06/12/2023

Pentru a marca Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, la Centrul de Zi Griviței Baia Mare, din cadrul DGASPC Maramureș, s-a desfășurat a doua ediție a evenimentului Ziua Porților Deschise

Tinerii care frecventează Centrul de zi Griviței Baia Mare, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Maramureș, au marcat Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități prin diverse activități derulate în a doua ediție a Zilei Porților Deschise.

La eveniment au participat vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Doru Alexandru Lazăr, conducerea DGASPC Maramureș, colegi din aparatul de specialitate sau din alte centre sociale aflate în subordinea instituției. Pe parcursul zilei, au trecut pragul centrului tineri cu dizabilități de la Asociația Esperando, Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC Baia Mare, viitori asistenți sociali de la Centrul Universitar Nord Baia Mare, Grădinița cu Program Prelungit nr. 8 Baia Mare (în cadrul proiectului „Dăruim și zâmbim împreună”).

Impresionați de prestația artistică a tinerilor, oaspeții au participat alături de tinerii care frecventează Centrul de Zi Griviței Baia Mare la ateliere de pictură, muzică, dans, colinde, dar și la o tombolă cu premii.

Prezent la fiecare ediție a evenimentului, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Doru Alexandru Lazăr, a fost plăcut impresionat de atmosfera de sărbătoare și de creațiile tinerilor cu dizabilități, declarând că o zi este prea puțin pentru a vedea sensibilitatea, frumusețea, creativitatea și bunătatea acestora.

La final, tinerii au oferit tuturor invitaților cadouri simbolice – produse confecționate manual chiar de ei, din materiale reciclabile, în cadrul atelierelor de lucru.

La mulți ani cu sănătate tuturor persoanelor cu dizabilități!

Serviciul Comunicare, Registratură, Secretariat și IT
Administrare site | Administrare website | Realizare site