Mesajul conducerii DGASPC Maramureș cu ocazia Sărbătorilor Pascale
20/04/2022
“MAI APROAPE DE CETĂȚEAN”: Programul Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap în teritoriu, în luna mai 2022
29/04/2022

Sărbători Pascale în marea familie #DGASPCMaramures

  • Sărbători Pascale în marea familie #DGASPCMaramures. Copiii, tinerii și adulții cu dizabilități aflați în grija noastră s-au pregătit pentru întâmpinarea Învierii Domnului, respectând o serie de tradiții și obiceiuri populare, printre care și vopsirea ouălor de Paște. Paștele este o sărbătoare a luminii, dar și momentul perfect pentru a te bucura de soarele și energia primăverii.
  • Masa tradițională de Paște este mereu plină de bunătăți, veselă, festivă, dar în același timp elegantă. La urma urmei, Paștele este o ocazie specială. Așa a fost și în locațiile DGASPC Maramureș, unde copiii și tinerii, împreună cu educatorii, s-au ocupat de toate pregătirile, pentru a avea masa frumos aranjată și plină de bunătăți, iar în seara cea mare, o parte dintre ei au fost la biserică, unde bucatele au fost sfințite.
  • Una dintre cele mai îndrăgite tradiţii de Paşte pentru copii este The Egg Hunt – vânătoare de ouă. În acest an, activitatea la care au participat copiii de la CTF Bradului, CTF Pandurilor, CTF Tompa și Centrul de Zi Sighetu Marmației s-a desfășurat în parcul Grădina Morii. A fost zarvă mare, multă bucurie și distracție din plin. Copiii și tinerii înarmați cu coșulețe au pornit în căutarea ouălor printre firele de iarbă din parc. Cei care au fost mai atenți și au avut îndemânare au reușit să adune multe ouă și au fost premiați de organizatori – Asociația Sos Bambini – Romania – cărora le mulțumim.
Administrare site | Administrare website | Realizare site