“MAI APROAPE DE CETĂȚEAN”: Programul Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap în teritoriu, în luna iunie 2023
02/06/2023
Momente artistice, oaspeți de seamă, numeroase surprize și premii la aniversarea unui an de la inaugurarea Centrului de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Griviței Baia Mare
23/06/2023

Ziua Internațională a Copilului, marcată de copiii și tinerii din sistemul de protecție specială al DGASPC Maramureș

Ziua de 1 iunie ne amintește că fiecare copil este o comoară prețioasă, care merită să fie iubită, respectată și îngrijită. Această zi specială este dedicată tuturor copiilor din lume și reprezintă o oportunitate minunată de a reflecta asupra importanței și valorii acestora în societatea noastră. Copilăria este o perioadă de dezvoltare plină de descoperiri, aventuri și magie.

Copiii de la CTF Bradului și CTF Tompa Sighetu Marmației s-au distrat în această zi specială alături de alți copii în parcul orașului, unde au participat la activitățile organizate de municipalitate, după ce au savurat câte o felie de tort și au primit cadouri.

Copiii de la Centrul de Zi Sighetu Marmației și cei din asistență maternală au avut parte de multă distracție împreună cu voluntarii SOS Bambini.

Copiii de la CPRU Sighetu Marmației s-au întrecut într-un concurs de desene pe asfalt și apoi au primit dulciuri.

De momente magice, de neuitat, au avut parte copiii de la Casa de Tip Familial 4 Dealul Florilor Baia Mare. Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, ei au vizitat cel mai spectaculos subteran natural din lume modelat de oameni. La Salina Turda ei s-au distrat in Sala Ecourilor, au coborât Scara Bogatilor, au observat singurul crivac din lume. Înconjurați de cascada de lumini au coborât cu liftul panoramic in Mina Rudolf și s-au plimbat cu barca pe lacul subteran din Mina Terezia.

De o zi de neuitat au avut parte copiii de la Casa de Tip Familial Alba Iulia 56 Baia Mare, din cadrul #DGASPCMaramures, care au participat la ediția 2023 a evenimentului #Motoinocența, desfășurat conform tradiției în Băiuț. Numeroase concursuri, candy bar, plimbare moto, free hot dog, premii și concerte au fost ingredientele unei zile reușite în care au fost sărbătoriți copiii. Mulțumim Rock N’ Road Friends Club pentru invitație!

La numeroase activități și evenimente au participat astăzi copiii și tinerii din sistemul de protecție specială al #DGASPCMaramures. Au sărbătorit cu toții cea mai frumoasă perioadă a vieții fiecărui om, copilăria. Toate gândurile bune se îndreaptă în primul rând către copiii aflați în grija noastră, cărora le urăm succese și împliniri în viață!

La mulți ani tuturor copiilor, indiferent de vârstă!

Administrare site | Administrare website | Realizare site