Tineri din sistemul de protecție al DGASPC Maramureș, mai pregătiți pentru viață în tabăra “Un pas spre viitor”
07/09/2021
Persoane cu dizabilități de la CRRPH Sighet au vizitat localitatea Tulghieș, în care vor fi dezvoltate noi servicii sociale special concepute pentru ei
28/09/2021

Tineri din sistemul de protecție specială al DGASPC Maramureș, în căutarea unui loc de muncă la Cafeneaua cu joburi din Baia Mare

Tinerii de la CTF Universității, CTF Nr. 1 și CTF Nr. 3 Baia Mare, din cadrul #DGASPCMaramures, au participat în 22 septembrie la Cafeneaua cu joburi – un eveniment destinat prezentării variantelor de angajare existente în acest moment pe piața muncii.

Tinerii, majoritatea implicați în proiectul CUIB-Căminul unde începe binele derulat de Asociația ASSOC, au vizitat fiecare stand în parte și, îndrumați de către coordonatori, vor identifica potențialele variante de angajare ce li se potrivesc, scopul final fiind angajarea într-un mediu în care le va face plăcere să își dezvolte abilitățile și care le va asigura un viitor plin de oportunități.

„Cafeneaua cu joburi”, eveniment organizat în incinta Hotelului Mara Baia Mare, a fost contextul ideal în care angajatorii, prin intermediul standurilor de prezentare, au putut să prezinte domeniul în care li se desfășoară activitatea și joburile pe care le pot oferi viitoarelor generații care urmează să intre pe piața muncii.

 

Administrare site | Administrare website | Realizare site