Ziua mondială de luptă împotriva exploatării sexuale, marcată la Casa de Tip Familial Bradului Sighetu Marmației, din cadrul DGASPC Maramureș
06/03/2024
Ziua Națională a Meseriilor: Oferte educaționale pentru viitorii absolvenți din sistemul de protecție specială al DGASPC Maramureș
11/03/2024

Ziua Internațională a Femeii, marcată în casele de tip familial și centrele rezidențiale din cadrul DGASPC Maramureș

❤ 8 Martie este ziua dedicată tuturor femeilor, alături de care redescoperim în fiecare zi bucuria de a trăi. De mai bine de un secol, în întreaga lume pe 8 Martie se marchează Ziua Internațională a Femeii. Tinerii cu dizabilități din centrele sociale aflate în subordinea #DGASPCMaramures s-au pregătit intens pentru această sărbătoare. Ei și-au exersat îndemânarea și au creat felicitări și alte obiecte specifice lunii martie, pe care le dăruiesc astăzi tuturor doamnelor și domnișoarelor din viața lor. La mulți ani, femeilor frumoase și puternice! Fie ca viața să vă ofere mereu motive de bucurie și sănătate, iar iubirea să vă înconjoare mereu!
❤ Cu ocazia zilei de 8 Martie avem un motiv special de a reînnoi şi sentimentele de recunoştinţă, dragoste şi afecţiune faţă de femeile din viaţa noastră: mame, surori, bunici, soţii, persoane dragi care ne-au călăuzit paşii în viaţă. Copiii și tinerii din sistemul de protecție specială al DGASPC Maramures au pregătit felicitări și ornamente de sezon, pe care le dăruiesc astăzi doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.
💕 Gabi, Florin, Petrica și Liță de la Casa de Tip Familial Bradului Sighetu Marmației au participat la activitatea de la Oratoriul Sf. Francisc Sighetu Marmației. Implicare maximă a copiilor, tinerilor și voluntarilor în pregătirea felicitărilor pentru 8 Martie.
💕Îndrumați de educator Chindriș Mirela, copiii de la Centrul de Primire în Regim de Urgență Sighetu Marmației au pregătit felicitări, coșulețe și ornamente de sezon, pe care le vor oferi de 8 Martie.
💕Felicitările pentru ziua de 8 Martie au fost pregătite pentru a fi oferite cu mult drag de către copiii de la Centrul de Zi Sighetu Marmației, împreună cu voluntarii Asociației Szmisz.
❤La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor! Să fiți iubite și apreciate mereu!
Administrare site | Administrare website | Realizare site